"Eén ding moet ik veranderen in mijn haarverzorgingsroutine" – 5 vragen met elitezwemmer Alice Dearing

 

1. Vertel ons iets over jezelf. Hoe vaak train of train je?

 

Mijn naam is Alice Dearing, ik ben 23 jaar oud en woon momenteel in Loughborough als fulltime student en atleet. Ik ben een open water- en marathonzwemmer. Ik train negen keer per week in het water en drie keer per week in de sportschool. Ik doe dit nu ongeveer 15 jaar en doe aan openwaterzwemmen sinds mijn 16e. Ik train altijd in een zwembad in plaats van in open water, maar mijn openwaterraces duren meestal 10 km en vinden plaats in andere landen over de hele wereld.

Ik vind nooit echt tijd om diep te conditioneren. Ik denk dat dat altijd als een excuus klinkt in de natuurlijke haargemeenschap

2. Waarom is een gezonde levensstijl belangrijk voor jou?

 

Een gezonde levensstijl is belangrijk voor mij omdat het deel uitmaakt van mijn vak en van wie ik ben om een ​​betere atleet te worden. Ik zorg ervoor dat ik voor mijn lichaam zorg, supplementen slik en probeer niet gewond te raken – maar het is veel meer dan dat. Het gaat niet alleen om mijn fysieke welzijn, maar ook om mijn mentale welzijn, dus het is erg belangrijk voor mij om ervoor te zorgen dat mijn geest ook gelukkig en gezond is.

 

3. Haarverzorging kan lastig zijn voor mensen die een actieve levensstijl leiden. Vertel ons over jouw #Hairgame- routine. Welke problemen heb je ermee?

 

Mijn haarverzorgingsroutine kan soms behoorlijk moeilijk en vermoeiend zijn. Ik moet het wekelijks plannen en een groot deel van de tijd meegaan met de stroom. Ik probeer altijd een beschermende styling te gebruiken, omdat ik een zwemmer ben, dus mijn haar wordt duidelijk blootgesteld aan veel meer dingen die het kunnen uitdrogen of beschadigen. Dus ik gebruik een beschermende styling en breng veel product aan om het de hele week fris te houden, en haal het er in het weekend uit om het een beetje te laten ademen voordat ik het opnieuw vlecht.

Ik ben een zwemmer, dus mijn haar wordt duidelijk blootgesteld aan veel meer dingen die het kunnen uitdrogen of beschadigen.

Het belangrijkste probleem dat ik heb met mijn haarroutine is dat ik nooit echt de tijd vind om diep te conditioneren. Ik denk dat dat altijd als een excuus klinkt in de natuurhaargemeenschap, maar de manier waarop mijn routine werkt is dat ik mijn wasdag op zaterdag doe, laat rusten en dan moet ik het op zondag opnieuw vlechten, dus ik denk dat de enige keer dat ik zou een diepe conditie moeten hebben, het is op zondag wanneer ik liever uitrust en niet aan mijn haar denk. Dat is één ding dat ik moet veranderen in mijn haarverzorgingsroutine.

 

4. Wat doe je met je haar voor en na de training/workout?

 

Ik zal mijn haar aan het begin van de week in een beschermende stijl doen en het letterlijk de hele week zo laten. Na enkele sessies spoel ik mijn haar uit om er zeker van te zijn dat er schoon water in zit, maar over het algemeen kan ik het een week laten staan ​​en dat is prima. In het weekend is er gewoon veel zorg nodig!

5. We weten dat er momenteel veel haarproducten in de schappen liggen. Wat is het belangrijkste product in jouw schap? En als je een droomhaarproduct zou kunnen hebben, wat zou dat dan doen?

 

Mijn belangrijkste haarverzorgingsproduct op mijn plank is altijd mijn leave-in conditioner, omdat deze vaak een groot aantal zonden verbergt. Het is in staat mijn haar zo snel op te frissen, het gehydrateerd en zacht te houden en het brengt alles terug dat eruit wordt gehaald als ik aan het zwemmen ben. Ik ben erg dankbaar dat ik een aantal hele goede leave-ins heb gevonden die mijn haar verzorgen en het gezond en gevoed houden.

 

Enkele snelle vragen:

 

Wat is jouw krulpatroon?

3c/4a

Krullen zijn er dol op of haten ze?

Ik hou van mijn krullen! Soms heb ik er nog steeds moeite mee, ik leer ze nog steeds volledig te omarmen, maar tegelijkertijd houd ik van ze en kan ik niet wachten om ze te zien groeien en bloeien!

 

Voorkeur beschermende stijlen ?

Vlechtjes. Het is jammer dat ik geen singles of boxvlechten kan hebben. Ik wil ze heel graag, maar met zwemmen zou het gewoon niet werken, omdat het overgewicht niet zou werken. Als ik op een dag klaar ben met zwemmen, is dat wat ik heb!

 

Kammen, borstelen of vingers ontwarren?

Ik borstel en ontwar mijn haar met mijn vingers, een kam zou me alleen maar aan het huilen maken, ben ik bang.

 

Als je er één moest kiezen, zou het dan een shampoo of conditioner zijn?

Dit is controversieel, maar ik zou voor shampoo kiezen, alleen maar omdat ik mijn haar moet wassen en ik denk dat je weg kunt komen zonder conditioner als je voldoende leave-in gebruikt.

Wasdag: elke dag, wekelijks, één keer per maand?

Ik was wekelijks in het weekend

 

Haarmaskers of haarbehandelingen?

Ik gebruik beide niet, maar het is iets dat ik moet proberen

Natuurlijke ingrediënten of synthetisch?

100% natuurlijke ingrediënten!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

 • At-Home Spin Class vs. In-Studio Spin Classes: Choosing the Right Ride for You

  At-Home Spin Class vs. In-Studio Spin Classes: ...

  We partnered with The Greenstreet Collective and Psycle to help bring more people to the world of spin! In recent years, spin classes have surged in popularity, offering a high-intensity cardiovascular workout...

  At-Home Spin Class vs. In-Studio Spin Classes: ...

  We partnered with The Greenstreet Collective and Psycle to help bring more people to the world of spin! In recent years, spin classes have surged in popularity, offering a high-intensity cardiovascular workout...

 • We are Glossier Grant Winners!

  Wij zijn Glossier Grant-winnaars!

  We zijn zo enthousiast om aan te kondigen dat Airfro een BGF x Glossier Grant heeft gekregen! De Glossier Grant werd in 2021 opgericht om schoonheidsbedrijven in zwarte handen te...

  Wij zijn Glossier Grant-winnaars!

  We zijn zo enthousiast om aan te kondigen dat Airfro een BGF x Glossier Grant heeft gekregen! De Glossier Grant werd in 2021 opgericht om schoonheidsbedrijven in zwarte handen te...

 • Mohammed Salah

  #HAIRGAME : Groot haar maakt niet uit #FADEGAME : Geen Krultype: 3c   Nationaliteit: Egyptisch Team: Liverpool FC Positie: Vooruit     Fotocredit: LiverpoolFC

  Mohammed Salah

  #HAIRGAME : Groot haar maakt niet uit #FADEGAME : Geen Krultype: 3c   Nationaliteit: Egyptisch Team: Liverpool FC Positie: Vooruit     Fotocredit: LiverpoolFC

1 van 3