5 vragen met The Athlete Method's, Ashleigh Nelson & Kerry Dixon – Fitness en krullen behouden

Ashleigh en Kerry van The Athlete Method praten over haar, krullen en fitness
Ashleigh (rechts) en Kerry (links)
 

1. Vertel ons iets over jezelf. Hoe vaak train of train je?

Ashleigh: Ik ben tweevoudig Olympiër en houd van mode, fotografie en vooral eten. Ik train ongeveer 5 tot 6 keer per week, vaak buiten, dus mijn haar wordt altijd blootgesteld aan de elementen, vooral regen in de winter. Ik moet voortdurend de beslissing nemen of ik hoedenhaar wil hebben of mijn haar door de regen laat verpesten.

 

Kerry: Ik deed vroeger nationaal mee aan de 400 meter horden en werkte daarnaast fulltime in de luxe reisbranche. Ik train momenteel 3/4 keer per week. Ik houd van reizen, wandelen door de bergen, nieuwe keukens uitproberen en een Netflix-serie!

 

2. Waarom is een gezonde levensstijl belangrijk voor jou?

 

Ashleigh: Zonder dat het cliché klinkt: gezondheid is rijkdom. Een gezonde levensstijl houdt mij gezond en ik zou letterlijk mijn werk niet kunnen doen zonder zowel mijn lichaam als mijn geest in topvorm te houden.

 

Kerry: Omdat we één lichaam hebben en als we er voor zorgen, zal het zijn best doen om voor jou te zorgen! Ik hou van de manier waarop ik me mentaal en fysiek voel en het geeft me ook vertrouwen in de manier waarop ik eruit zie.

3. Haarverzorging kan lastig zijn voor mensen die een actieve levensstijl leiden. Vertel ons over jouw #Hairgame- routine. Welke problemen heb je ermee?

 

Ashleigh: Omdat ik het in mijn drukke schema pas, plan ik mijn wasdagen letterlijk rond de wekelijkse evenementen die ik organiseer. Mijn wassen en gaan van begin tot eind duurt ongeveer twee uur.

 

Kerry: Het is een worsteling om mijn krullen langer dan 2/3 dagen te laten blijven zitten en ik heb de neiging om het gewoon vast te binden en wasdagen te plannen rond bepaalde en speciale sociale verplichtingen, zodat mijn haar er fris uitziet en de krullen gedefinieerd zijn.

 
 

4. Wat doe je met je haar voor en na de training/workout?

 

Ashleigh: Het hangt ervan af – als het nat is, bind ik hem in een ananas en leg hem onder een hoed. Als het zonnig is, spuit ik hem in met hittebeschermer, zodat hij niet bakt. Als het een mooie dag is, bind ik hem soms niet eens vast, ik laat hem gewoon in de wind waaien en kanaliseer mijn innerlijke Beyoncé!

 

Kerry: Ik heb de neiging om het in een knotje te binden voordat ik ga trainen, en daarna wordt het gewassen of nieuw leven ingeblazen met een spuitfles en wat conditioner (ik ben nog steeds mijn krulroutine aan het leren!)

5. We weten dat er momenteel veel haarproducten in de schappen liggen. Wat is het belangrijkste product in jouw schap? En als je een droomhaarproduct zou kunnen hebben, wat zou dat dan doen?

 

Ashleigh: Ik gebruik momenteel de LOC-techniek, dus laat conditioner, olie en crème achter. Ik kon niet kiezen tussen deze drie, omdat ze allemaal een afzonderlijke taak vervullen. Als ik echter geen crème gebruik, krult mijn haar gewoon niet zo goed, ik heb meestal iets zwaars nodig om mijn krullen vast te houden. Ik zou dol zijn op een droomhaarproduct dat alle drie in één deed.

 

Kerry: Het is erg overweldigend. Mijn haar heeft voortdurend vocht nodig en ik denk niet dat ik de juiste combinatie van producten heb waarvan ik zeker weet dat ze op mijn haar werken. Ik probeer verschillende producten uit die de LOC-techniek gebruiken. Tot nu toe heb ik ontdekt dat Marokkaanse olie en elementen van Jamaicaanse ricinusolie wonderen doen. Mijn droomproduct zou een hydraterende conditioner, olie en krul hold in één zijn.

 

Enkele snelle vragen:

 

Wat is jouw krulpatroon?

Ashleigh: 3B/3C

Kerry: 3B

Krullen zijn er dol op of haten ze?

Ashleigh: Liefde

Kerry: Ik hou van ze, maar zij houden niet altijd van mij! Lol

 

#fadegame : hoog, midden, laag of geen fade?

Ashleigh: Op mij of op een man? Ik had ooit een nummer 1, maar nu geen vervaging. Jongens lage fade

Kerry: Op een man? Laag

Kammen, borstelen of vingers ontwarren?

Beide: borstel

Als je er één moest kiezen, zou het dan een shampoo of conditioner zijn?

Beide: conditioner

Wasdag: elke dag, wekelijks, één keer per maand?

Beide: wekelijks

Haarmaskers of haarbehandelingen?

Ashleigh: Behandelingen

Kerry: Masker

Natuurlijke ingrediënten of synthetisch?

Beide: natuurlijk

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

 • At-Home Spin Class vs. In-Studio Spin Classes: Choosing the Right Ride for You

  At-Home Spin Class vs. In-Studio Spin Classes: ...

  We partnered with The Greenstreet Collective and Psycle to help bring more people to the world of spin! In recent years, spin classes have surged in popularity, offering a high-intensity cardiovascular workout...

  At-Home Spin Class vs. In-Studio Spin Classes: ...

  We partnered with The Greenstreet Collective and Psycle to help bring more people to the world of spin! In recent years, spin classes have surged in popularity, offering a high-intensity cardiovascular workout...

 • We are Glossier Grant Winners!

  Wij zijn Glossier Grant-winnaars!

  We zijn zo enthousiast om aan te kondigen dat Airfro een BGF x Glossier Grant heeft gekregen! De Glossier Grant werd in 2021 opgericht om schoonheidsbedrijven in zwarte handen te...

  Wij zijn Glossier Grant-winnaars!

  We zijn zo enthousiast om aan te kondigen dat Airfro een BGF x Glossier Grant heeft gekregen! De Glossier Grant werd in 2021 opgericht om schoonheidsbedrijven in zwarte handen te...

 • Mohammed Salah

  #HAIRGAME : Groot haar maakt niet uit #FADEGAME : Geen Krultype: 3c   Nationaliteit: Egyptisch Team: Liverpool FC Positie: Vooruit     Fotocredit: LiverpoolFC

  Mohammed Salah

  #HAIRGAME : Groot haar maakt niet uit #FADEGAME : Geen Krultype: 3c   Nationaliteit: Egyptisch Team: Liverpool FC Positie: Vooruit     Fotocredit: LiverpoolFC

1 van 3