5 vragen met Renee Gadar, Global Artistic Director of Texture voor Aveda – Her Haircare, Her Way

 

1. Vertel ons iets over jezelf. Hoe vaak train of train je?

Ik ben Renee Gadar, uit Harlem, NYC en ik ben de Global Artistic Director van Texture voor Aveda. Ik train 4 keer per week. Meestal gedurende een uur tot anderhalf uur per sessie, variërend tussen HIIT en hardloopkilometers.

 

2. Waarom is een gezonde levensstijl belangrijk voor jou?

 

Ik heb 3 banen en twee kinderen. Ten eerste heb ik een hoekje tijd nodig dat alleen voor mij is. Ten tweede werk ik hier mijn stress weg. Drie: als zwarte vrouw drong het op een dag tot me door hoeveel mijn haar mijn leven heeft beperkt en dat ik daar niet meer in geïnteresseerd was.

3. Haarverzorging kan lastig zijn voor mensen die een actieve levensstijl leiden. Vertel ons over jouw #Hairgame- routine. Welke problemen heb je ermee?

 

Ik reinig mijn haar eens per 6-8 weken met shampoo. Soms zal ik tussen de shampoos door spoelen, co-wassen en conditioneren. De afgelopen 4 jaar heb ik regelmatig mijn haar geblazen. Ik gebruik alleen een steiltang op mijn wortels aan de voorkant, al het andere blaas ik uit en doe ik in Bantu-knopen. 's Nachts slaap ik in Bantu-knopen, 2 of 3 maïsrijen of een enkel knotje en een satijnen sjaal.

4. Wat doe je met je haar voor en na de training/workout?

 

Als ik sport, doe ik mijn haar in een strakke knot bovenaan mijn hoofd en een bandana. Zodra mijn training is voltooid, verwijder ik de bandana, borstel de voorkant van mijn haar naar beneden en vervang deze door een satijnen sjaal. Zodra het haar droog aanvoelt, laat ik het los

5. We weten dat er momenteel veel haarproducten in de schappen liggen. Wat is het belangrijkste product in jouw schap? En als je een droomhaarproduct zou kunnen hebben, wat zou dat dan doen?

 

De Nutriplenish Leave-in Conditioner. Het is 94% veganistisch en belooft 72 uur aan bijgevuld vocht! Mijn droomproduct is er een die een subtiele hold heeft, glans geeft en echt vocht geeft met alle natuurlijke ingrediënten.

 
 

Enkele snelle vragen:

 

Wat is jouw krulpatroon?

Middelgrote spoel (4B)

Krullen zijn er dol op of haten ze?

Hou van hen

 

#fadegame : hoog, midden, laag of geen fade?

Midden vervagen

Kammen, borstelen of vingers ontwarren?

Vinger helemaal ontwarren

Als je er één moest kiezen, zou het dan een shampoo of conditioner zijn?

Conditioner!

Wasdag: elke dag, wekelijks, één keer per maand?

6-8 weken

Haarmaskers of haarbehandelingen?

Maskers

Natuurlijke ingrediënten of synthetisch?

Natuurlijk altijd

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

 • At-Home Spin Class vs. In-Studio Spin Classes: Choosing the Right Ride for You

  At-Home Spin Class vs. In-Studio Spin Classes: ...

  We partnered with The Greenstreet Collective and Psycle to help bring more people to the world of spin! In recent years, spin classes have surged in popularity, offering a high-intensity cardiovascular workout...

  At-Home Spin Class vs. In-Studio Spin Classes: ...

  We partnered with The Greenstreet Collective and Psycle to help bring more people to the world of spin! In recent years, spin classes have surged in popularity, offering a high-intensity cardiovascular workout...

 • We are Glossier Grant Winners!

  Wij zijn Glossier Grant-winnaars!

  We zijn zo enthousiast om aan te kondigen dat Airfro een BGF x Glossier Grant heeft gekregen! De Glossier Grant werd in 2021 opgericht om schoonheidsbedrijven in zwarte handen te...

  Wij zijn Glossier Grant-winnaars!

  We zijn zo enthousiast om aan te kondigen dat Airfro een BGF x Glossier Grant heeft gekregen! De Glossier Grant werd in 2021 opgericht om schoonheidsbedrijven in zwarte handen te...

 • Mohammed Salah

  #HAIRGAME : Groot haar maakt niet uit #FADEGAME : Geen Krultype: 3c   Nationaliteit: Egyptisch Team: Liverpool FC Positie: Vooruit     Fotocredit: LiverpoolFC

  Mohammed Salah

  #HAIRGAME : Groot haar maakt niet uit #FADEGAME : Geen Krultype: 3c   Nationaliteit: Egyptisch Team: Liverpool FC Positie: Vooruit     Fotocredit: LiverpoolFC

1 van 3