5 vragen met rapper en songwriter Kodi Iweka – Liefdevolle muziek en een kenmerkende stijl

 

1. Vertel ons iets over jezelf. Waar komt de inspiratie voor je muziek, vooral de AIRFRO Track, vandaan?

Mijn inspiratie voor muziek komt van veel verschillende plekken. Ik luister graag naar veel Amerikaanse artiesten. Lil Tjay en Roddy Ricch zijn momenteel mijn favoriete artiesten, dus ik haal veel inspiratie uit hen. Toen ik het AirFro-nummer aan het schrijven was, was mijn inspiratie ervoor om gewoon een nummer te maken dat mensen zich zouden herinneren. Ik dacht gewoon bij mezelf 'good vibes' en dat is waar ik probeerde de track te volgen. Ik vond het idee van AirFro erg leuk, vooral omdat het voor zo'n breed publiek was, dus ik moest proberen iets te bedenken waarvan ik wist dat het iedereen zou aanspreken. Het nummer was leuk om te schrijven, vooral de refreinregel 'Wet it, Wash it, Shake it, Dry it'. Ik wist dat mensen het geweldig zouden vinden en het in hun routine zouden kunnen toepassen.

 
Het AirFro-nummer...'Wet it, Wash it, Shake it, Dry it'... een nummer dat mensen zich zullen herinneren. Ik dacht gewoon bij mezelf 'goede vibes'
 
 

2. Waarom is presteren belangrijk voor jou?

 

Optreden is één van mijn favoriete bezigheden. Het is een goede manier om met een publiek in contact te komen, vooral als het op kleine locaties met veel mensen is. Mijn grootste optreden vond waarschijnlijk plaats voor mijn school toen ik in groep 11 zat voor een liefdadigheidsevenement aan het einde van het jaar, maar ik was toen niet zo ervaren omdat ik maar een korte kür moest optreden. Nu ik meer nummers heb en meer mensen mijn muziek kennen, zou ik graag teruggaan en weer optreden, vooral nu ik gegroeid ben in zelfvertrouwen en in podiumpresentatie.

Het voeden van de energie van een menigte is waarschijnlijk een van de beste gevoelens. Als je weet dat je iemands 100% aandacht hebt en je hem of haar plezier kunt bezorgen met je muziek , dan is dat iets waar ik van hou en ik kan niet wachten om het op veel grotere schaal te doen.

3. Haarverzorging kan lastig zijn voor mensen die een actieve levensstijl leiden. Vertel ons over jouw #Hairgame- routine. Wat is jouw kenmerkende stijl ?

 
Ik heb het gevoel dat imago een heel groot deel van je identiteit uitmaakt en dat mensen je herinneren vanwege zaken als kapsels.
 

Mijn kapsel is heel belangrijk voor mij. Ik heb het gevoel dat imago een heel groot deel van je identiteit uitmaakt en dat mensen je herinneren vanwege zaken als kapsels. Ik laat mijn haar nu al een paar jaar groeien en heb gaandeweg nieuwe stijlen ermee geprobeerd – van twists tot cornrows en zelfs het dragen van mijn grote afro, maar de stijl waar ik voor koos waren vlechten. Ik denk dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn en ik heb zelfs geprobeerd een kenmerkende stijl te ontwikkelen door twee gouden sieraden in de voorste twee vlechten te laten, gewoon om op te vallen.

 

4. Welke problemen heb je met je haar en hoe verzorg je het?

 

Ik heb eigenlijk nooit problemen met mijn haar, maar ik slaap altijd met een durag om er zeker van te zijn dat het er netjes uitziet, en ik probeer mijn vlechten ongeveer elke maand opnieuw te laten doen, gewoon om er zeker van te zijn dat ze fris zijn.

5. We weten dat er momenteel veel haarproducten in de schappen liggen. Wat is het belangrijkste product in jouw schap? En als je een droomhaarproduct zou kunnen hebben, wat zou dat dan doen?

 

Als ik eerlijk ben, heb ik eigenlijk geen product als het om mijn haar gaat. Ik gebruik vaak gewoon wat mijn moeder en zussen gebruiken, maar ik heb Cantu al eerder gebruikt en ik vond het erg leuk. Als ik een droomhaarproduct had, zou het waarschijnlijk AirFro's DFY CURL REFRESH zijn, omdat het alles doet wat je maar wilt als het om haarverzorging gaat. Ik moet nog steeds een blikje kopen!!

 

Enkele snelle vragen:

 

Wat is jouw krulpatroon?

Ik weet eigenlijk niet zeker wat mijn krulpatroon is, maar mijn haar is niet gekruld. Ik wil zeggen dat ik een 4b ben, maar ik heb absoluut geen idee

Krullen zijn er dol op of haten ze?

Ik heb geen krullend haar, maar ik hou wel van krullende kapsels. Ik denk dat echt gedefinieerde krullen een zegen zijn omdat ze er zo uniek uitzien.

 

#fadegame : hoog, midden, laag of geen fade?

Mijn vervaging is een hoge huidvervaging. Mijn kapper geeft me een mooie huidvervaging, niets bijzonders

Kammen, borstelen of vingers ontwarren?

Waarschijnlijk ontwarren de vingers.

Als je er één moest kiezen, zou het dan een shampoo of conditioner zijn?

Ik zou zeggen shampoo. Ik vind het leuk om mijn haar goed te wassen.

Wasdag: elke dag, wekelijks, één keer per maand?

Met mijn vlechten was ik mijn haar een paar keer per week, en als ik het eruit haal, was ik het heel diep.

Haarmaskers of haarbehandelingen?

Zeker haarbehandelingen

Natuurlijke ingrediënten of synthetisch?

Ik merk dat ik vaak de voorkeur geef aan natuurlijke ingrediënten, maar soms gebruik ik synthetische. Het hangt gewoon af van de dag denk ik.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

 • At-Home Spin Class vs. In-Studio Spin Classes: Choosing the Right Ride for You

  At-Home Spin Class vs. In-Studio Spin Classes: ...

  We partnered with The Greenstreet Collective and Psycle to help bring more people to the world of spin! In recent years, spin classes have surged in popularity, offering a high-intensity cardiovascular workout...

  At-Home Spin Class vs. In-Studio Spin Classes: ...

  We partnered with The Greenstreet Collective and Psycle to help bring more people to the world of spin! In recent years, spin classes have surged in popularity, offering a high-intensity cardiovascular workout...

 • We are Glossier Grant Winners!

  Wij zijn Glossier Grant-winnaars!

  We zijn zo enthousiast om aan te kondigen dat Airfro een BGF x Glossier Grant heeft gekregen! De Glossier Grant werd in 2021 opgericht om schoonheidsbedrijven in zwarte handen te...

  Wij zijn Glossier Grant-winnaars!

  We zijn zo enthousiast om aan te kondigen dat Airfro een BGF x Glossier Grant heeft gekregen! De Glossier Grant werd in 2021 opgericht om schoonheidsbedrijven in zwarte handen te...

 • Mohammed Salah

  #HAIRGAME : Groot haar maakt niet uit #FADEGAME : Geen Krultype: 3c   Nationaliteit: Egyptisch Team: Liverpool FC Positie: Vooruit     Fotocredit: LiverpoolFC

  Mohammed Salah

  #HAIRGAME : Groot haar maakt niet uit #FADEGAME : Geen Krultype: 3c   Nationaliteit: Egyptisch Team: Liverpool FC Positie: Vooruit     Fotocredit: LiverpoolFC

1 van 3