5 Vragen met Levi Michael, model en trainer bij KO8 Fitness – Haarroutine na de training.

1. Vertel ons iets over jezelf. Hoe vaak train of train je?

Mijn naam is Levi en ik ben een fotomodel gevestigd in Dubai maar oorspronkelijk uit Liverpool! Ik train veel, er is geen specifiek aantal omdat het geen typische sportschoolsessies zijn. Ik doe Muay Thai, dus dat is 4 keer per week, ik speel voetbal, dat is 3 of 4 keer per week, en daarna doe ik mijn krachttraining, dat is 3 keer per week, dus sommige dagen zitten boordevol!

 

2. Waarom is een gezonde levensstijl belangrijk voor jou?

 

Een gezonde levensstijl is om een ​​aantal redenen belangrijk voor mij. Ten eerste is gezondheid rijkdom! Als jij voor je lichaam zorgt, zorgt het ook voor jou, maar omdat ik model ben, is het vrijwel mijn taak om in goede conditie te zijn.

3. Haarverzorging kan lastig zijn voor mensen die een actieve levensstijl leiden. Vertel ons over jouw #Hairgame- routine. Welke problemen heb je ermee?

 

Oké, ja, het kan behoorlijk stressvol zijn. Soms weet mijn haar niet wat het moet doen tijdens het sparren of een voetbalwedstrijd. Maar ik gebruik shampoos zonder parabenen of sulfaten en behandel het zo nu en dan met wat kokosolie!

4. Wat doe je met je haar voor en na de training/workout?

 

Voordat ik ga trainen, doe ik niet veel als ik in de sportschool ben, omdat ik meestal een trui met capuchon en een koptelefoon draag, maar vóór Muay Thai bijvoorbeeld laat ik het de vrije loop omdat het het laatste is waar ik aan denk als ik Ik krijg een klap in mijn gezicht. Daarna ga ik meteen douchen, mijn haar wassen en aan de lucht laten drogen.

5. We weten dat er momenteel veel haarproducten in de schappen liggen. Wat is het belangrijkste product in jouw schap? En als je een droomhaarproduct zou kunnen hebben, wat zou dat dan doen?

 

Dit is een lastige, maar ik zou moeten zeggen dat mijn belangrijkste product Cantu Coconut Curling Cream is, omdat het mijn krullen een mooie finish geeft, maar ik kan mijn Cantu-shampoo en conditioner ook niet verwaarlozen, want daar begint het mee.

 

Mijn droomproduct zou een alles-in-één shampoo en conditioner zijn die mijn krullen precies zou vormen zoals ik dat wil.

 

Enkele snelle vragen:

 

Wat is jouw krulpatroon?

Mijn krulpatroon is Type 3

Krullen zijn er dol op of haten ze?

Ik hou van mijn krullen, ze maken mij zeker tot wie ik ben!

 

#fadegame : hoog, midden, laag of geen fade?

Ik krijg een beetje taper, lekker laag

Kammen, borstelen of vingers ontwarren?

Ik gebruik nooit een kam of borstel, het zijn voor mij directe handen om te ontwarren

Als je er één moest kiezen, zou het dan een shampoo of conditioner zijn?

Ik zou shampoo moeten zeggen omdat ik geen vies/vet haar kan hebben

Wasdag: elke dag, wekelijks, één keer per maand?

Ik was mijn haar 3 keer per week, misschien nog een paar keer als het erg vies is na het voetbal

Haarmaskers of haarbehandelingen?

BEIDE

Natuurlijke ingrediënten of synthetisch?

Het moeten natuurlijk natuurlijke ingrediënten zijn

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

 • At-Home Spin Class vs. In-Studio Spin Classes: Choosing the Right Ride for You

  At-Home Spin Class vs. In-Studio Spin Classes: ...

  We partnered with The Greenstreet Collective and Psycle to help bring more people to the world of spin! In recent years, spin classes have surged in popularity, offering a high-intensity cardiovascular workout...

  At-Home Spin Class vs. In-Studio Spin Classes: ...

  We partnered with The Greenstreet Collective and Psycle to help bring more people to the world of spin! In recent years, spin classes have surged in popularity, offering a high-intensity cardiovascular workout...

 • We are Glossier Grant Winners!

  Wij zijn Glossier Grant-winnaars!

  We zijn zo enthousiast om aan te kondigen dat Airfro een BGF x Glossier Grant heeft gekregen! De Glossier Grant werd in 2021 opgericht om schoonheidsbedrijven in zwarte handen te...

  Wij zijn Glossier Grant-winnaars!

  We zijn zo enthousiast om aan te kondigen dat Airfro een BGF x Glossier Grant heeft gekregen! De Glossier Grant werd in 2021 opgericht om schoonheidsbedrijven in zwarte handen te...

 • Mohammed Salah

  #HAIRGAME : Groot haar maakt niet uit #FADEGAME : Geen Krultype: 3c   Nationaliteit: Egyptisch Team: Liverpool FC Positie: Vooruit     Fotocredit: LiverpoolFC

  Mohammed Salah

  #HAIRGAME : Groot haar maakt niet uit #FADEGAME : Geen Krultype: 3c   Nationaliteit: Egyptisch Team: Liverpool FC Positie: Vooruit     Fotocredit: LiverpoolFC

1 van 3