KOM TERUG RENNEN

Vandaag was mijn eerste hardloopwedstrijd van het jaar. Mijn Comeback Run en ik wilden het niet doen. Eigenlijk wil ik op dit moment niet zoveel dingen doen. Ik vind het idee om in bed te blijven veel leuker. Of een kopje koffie drinken en nadenken over alle dingen die ik zou doen als ik…

Dus besloot ik te doen wat ik altijd doe en weerstand te bieden aan het rennen. Het is koud, ik ben moe, ik moet de kinderen binnenkort van school ophalen (over 3 uur), dus er is niet genoeg tijd. Toen kreeg ik het briljante idee om deze run heel kort te maken. Zoals 5 minuten? Nee dat is te kort, het duurt tegenwoordig langer dan 5 minuten om mijn sportschoenen aan te trekken. 20 minuten? Nee, dat is te lang. 15 minuten? Oké, dat kan ik en dat heb ik ook gedaan. En ik zal eerlijk zijn, ik heb het grootste deel ervan gelopen. Ik heb het simpel gehouden en het makkelijker gemaakt. In werkelijkheid was het helemaal niet gemakkelijk. Ik denk dat we onszelf in het leven niet genoeg krediet geven als we ‘gemakkelijke’ dingen doen. Makkelijk kan moeilijk zijn.

 

Starten is het moeilijkste deel. Ik had op elk moment van gedachten kunnen veranderen, maar dat deed ik niet, ik bleef langzaam doorgaan. Dat is meer dan ik gisteren deed. Dus ik geef mezelf de eer voor deze kleine stap. Omdat ik iets meer heb gedaan dan gisteren. En ik weet dat mijn volgende run een beetje gemakkelijker zal zijn.

Waarom deel ik dit? Omdat het januari is en ik denk dat we allemaal wel eens een peptalk nodig hebben. We moeten onszelf de eer geven dat we iets meer hebben gedaan dan gisteren.

 

Beginnen is niet eenvoudig, maak het gemakkelijker, doe het rustig aan, wees lief voor jezelf en het zal beter voelen.

 

Waar kom je op terug?

Sluit je aan bij team AirFRO. Schrijf je hieronder in.

 
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

 • Tri a Ting!

  Tri a Ting!

  Training for a triathlon requires a good balance of swimming, cycling, and running. You'll need to work on your endurance, strength, and speed to tackle all three disciplines. But what about...

  Tri a Ting!

  Training for a triathlon requires a good balance of swimming, cycling, and running. You'll need to work on your endurance, strength, and speed to tackle all three disciplines. But what about...

 • At-Home Spin Class vs. In-Studio Spin Classes: Choosing the Right Ride for You

  At-Home Spin Class vs. In-Studio Spin Classes: ...

  We partnered with The Greenstreet Collective and Psycle to help bring more people to the world of spin! In recent years, spin classes have surged in popularity, offering a high-intensity cardiovascular workout...

  At-Home Spin Class vs. In-Studio Spin Classes: ...

  We partnered with The Greenstreet Collective and Psycle to help bring more people to the world of spin! In recent years, spin classes have surged in popularity, offering a high-intensity cardiovascular workout...

 • We are Glossier Grant Winners!

  Wij zijn Glossier Grant-winnaars!

  We zijn zo enthousiast om aan te kondigen dat Airfro een BGF x Glossier Grant heeft gekregen! De Glossier Grant werd in 2021 opgericht om schoonheidsbedrijven in zwarte handen te...

  Wij zijn Glossier Grant-winnaars!

  We zijn zo enthousiast om aan te kondigen dat Airfro een BGF x Glossier Grant heeft gekregen! De Glossier Grant werd in 2021 opgericht om schoonheidsbedrijven in zwarte handen te...

1 van 3