De beste ingrediënten voor krullend, golvend en golvend haar.

 

Voed je haar zoals je je lichaam voedt met ingrediënten die je krullende, golvende of golvende haar zullen voeden en leven en energie zullen geven. Nagel dit en het zal je kroon op het werk zijn. Mis het en je zult te maken krijgen met de meest weerbarstige van alle haartypes.

 

Het onderhouden van krullend, golvend of golvend haar vereist speciale zorg, aandacht en dat klopt: ingrediënten! Krullend haar is kwetsbaar. Het vraagt ​​om extra liefdevolle en bijzondere ingrediënten. Daarom moet u letten op de inhoud van uw favoriete haarproducten. Het idee is om producten te gebruiken die zijn samengesteld met ingrediënten die je haar voeden met voedingsstoffen, en het niet vergiftigen. Laten we eens kijken naar de belangrijkste ingrediënten die u moet vermijden en gebruiken voor gladde, zijdezachte krullen, spoelen en golven.

 

Te vermijden ingrediënten voor krullend, golvend en golvend haar

 
 

Hier zijn enkele vervelende dingen die je ver weg moet houden van je krullende/krullende haar

 

Sulfaten - zoals natriumlaurylsulfaat, ammoniumlaurylsulfaat en natriumlaurethsulfaat zijn enkele van de meest voorkomende ingrediënten in de meeste haarproducten van vandaag. Sulfaten zijn schuimmiddelen die verantwoordelijk zijn voor het schuimende schuim van de meeste shampoos. Als reinigingsmiddelen helpen sulfaten het haar te ontdoen van olie en vuil, maar ze kunnen het ook ontdoen van talg - een natuurlijke olie die helpt beschermen tegen vochtverlies. Hierdoor kan uw haar droog en vatbaar voor breuken worden, waardoor Sulfaat te agressief wordt voor de meeste natuurlijke krullen.

 

Alcohol - als krullend is het belangrijk om te weten dat alcoholen zoals ethylalcohol, benzylalcohol, ethanolalcohol, isopropanolalcohol (meer dan 1%), enz. bekend staan ​​als "slechte alcoholen". Ze hebben een sneldrogend effect maar kunnen ook de natuurlijke oliën oplossen die een beschermlaagje in je haar vormen. Dit betekent dat wanneer ze na het aanbrengen verdampen, dit gebeurt met het vocht in je krullen, waardoor deze droog en broos wordt. Zoekt naar producten met goede alcoholen , zoals cetearylalcohol, omdat deze te groot zijn om door de haarschacht te dringen. Voeg dus vocht toe door water naar het haar te trekken en voeg slip toe voor sneller ontwarren.

 

Parabenen - zoals benzylparaben, methylparaben, propylparaben, enz. worden gebruikt als conserveermiddel in producten zoals shampoo. De zorg met dit ingrediënt is dat het de hormoonfunctie kan verstoren en het risico op bepaalde soorten kanker kan verhogen.

 

Ftalaten - zijn ook een no-no voor je krullen vanwege bevindingen uit onderzoeken die deze in verband brengen met een groot aantal gezondheidsproblemen zoals borstkanker, astma, zwaarlijvigheid enz.

 

Triclosan – een chemische stof die in veel consumentenproducten wordt gebruikt vanwege hun antimicrobiële en antibacteriële eigenschappen, maar ook verband houdt met een groot aantal gezondheidsproblemen na blootstelling.

 

Geurchemicaliën – ook bekend als Parfum, worden gebruikt om producten te laten ruiken, maar kunnen ook schadelijk zijn voor de gezondheid van uw huid, haar en hoofdhuid. Deze bijwerkingen variëren van reacties zoals dermatitis, jeuk tot roodheid of netelroos. Als curly kun je het beste kiezen voor parfumvrije producten om jezelf te beschermen tegen mogelijke bijwerkingen. Kies producten met natuurlijk geurige essentiële oliën.

 

Triethanolamine - of TEA is een verbinding die aan huid- en haarproducten wordt toegevoegd om de pH-waarde ervan te stabiliseren. Triethanolamine blijkt irriterend voor de ogen te zijn, blaren op de hoofdhuid te veroorzaken en organen zoals de blaas en de lever aan te tasten.

 

Formaldehyde - is om twee belangrijke redenen een grote nee. Ten eerste classificeren bevindingen uit onderzoek deze verbinding als kankerverwekkend voor de mens. Ten tweede kan het gebruik ervan in producten bijdragen aan haaruitval, breuken en andere problemen bij mensen met gevoeligheden.

 

Methylisothiazolinone - Een conserveermiddel dat wordt gebruikt om de groei van bacteriën, gisten of schimmels in haarproducten te voorkomen en de houdbaarheid ervan te verlengen, maar kan de structuur van uw krullen ruïneren en huiduitslag, jeuk en andere hoofdhuidreacties veroorzaken.

 
 

10 ingrediënten voor krullend, golvend en golvend haar

 
 

Hier zijn enkele ingrediënten die u kunnen helpen prachtig gedefinieerde krullen te verkrijgen met zichtbare krulpatronen en luxueuze volumes die de aandacht zullen trekken. We hebben links naar deze ingrediënten toegevoegd, zodat u in onze winkel kunt vinden wat u nodig heeft.

 

Shea Butter - bevat een hoge concentratie chemicaliën die het haar bestand tegen breuk kunnen maken. Het aanbrengen van Shea Butter met andere vochtinbrengende crèmes kan roos en het risico op opflakkeringen helpen verminderen.

 

Hydrosolen - het condenswater dat wordt geproduceerd door de stoom- of hydrodestillatie van bloemen, planten of kruiden. Hydrosolen vormen in hun pure vorm een ​​fantastische aanvulling op elk haarverzorgingsrecept. Deze combinatie kan, als het goed wordt gedaan, helpen het vochtgehalte te verbeteren, de glans te vergroten, de vettigheid te stoppen en de talgafscheiding op de hoofdhuid te verbeteren.

 

Jojoba-olie - rijk aan vitamines en mineralen die het haar van binnenuit kunnen voeden, haaruitval kunnen voorkomen en de haardikte kunnen bevorderen.

 

Honing - bevat zowel verzachtende als bevochtigende eigenschappen, waardoor het uitstekend geschikt is voor het hydrateren van het haar en het toevoegen van glans.

 

Hyaluronzuur - heeft bevochtigende eigenschappen waardoor het water kan absorberen en vasthouden. Het toepassen van plaatselijke haarbehandelingen met hyaluronzuur kan helpen het water vast te houden, uw nagelriem te hydrateren en te resulteren in zachtere en gladdere krullen.

 

Kokosolie - een natuurlijk verzachtend middel dat diep in de haarlokken doordringt, waardoor flexibiliteit mogelijk wordt, de sterkte toeneemt en breuk wordt verminderd.

 

Aloë Vera - bevat een proteolytisch enzym dat gezond haar ondersteunt door dode huidcellen op de hoofdhuid te herstellen. Het stimuleert ook de haarzakjes, bevordert de haargroei en stopt haaruitval .

 

Arganolie - zit boordevol vitamine E, polyfenolen, oliezuur en linolzuur dat helpt het haar te hydrateren en verzachten .

 

Ricinusolie - is rijk aan voedingsstoffen die kunnen helpen de haarflexibiliteit te vergroten en de glans te verbeteren.

 

Abessijnse zaadolie - zeer rijk aan antioxidanten, vitamines en omega-6- en 9-vetzuren. Deze vetzuren helpen bij de beheersbaarheid van het haar, voegen glans toe en fungeren als schild tegen irriterende stoffen.

 

Bij AIRFRO gebruiken we alleen natuurlijke ingrediënten die je haar versterken, voeden en beschermen.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

  • At-Home Spin Class vs. In-Studio Spin Classes: Choosing the Right Ride for You

    At-Home Spin Class vs. In-Studio Spin Classes: ...

    We partnered with The Greenstreet Collective and Psycle to help bring more people to the world of spin! In recent years, spin classes have surged in popularity, offering a high-intensity cardiovascular workout...

    At-Home Spin Class vs. In-Studio Spin Classes: ...

    We partnered with The Greenstreet Collective and Psycle to help bring more people to the world of spin! In recent years, spin classes have surged in popularity, offering a high-intensity cardiovascular workout...

  • We are Glossier Grant Winners!

    Wij zijn Glossier Grant-winnaars!

    We zijn zo enthousiast om aan te kondigen dat Airfro een BGF x Glossier Grant heeft gekregen! De Glossier Grant werd in 2021 opgericht om schoonheidsbedrijven in zwarte handen te...

    Wij zijn Glossier Grant-winnaars!

    We zijn zo enthousiast om aan te kondigen dat Airfro een BGF x Glossier Grant heeft gekregen! De Glossier Grant werd in 2021 opgericht om schoonheidsbedrijven in zwarte handen te...

  • Mohammed Salah

    #HAIRGAME : Groot haar maakt niet uit #FADEGAME : Geen Krultype: 3c   Nationaliteit: Egyptisch Team: Liverpool FC Positie: Vooruit     Fotocredit: LiverpoolFC

    Mohammed Salah

    #HAIRGAME : Groot haar maakt niet uit #FADEGAME : Geen Krultype: 3c   Nationaliteit: Egyptisch Team: Liverpool FC Positie: Vooruit     Fotocredit: LiverpoolFC

1 van 3